Xerrada sobre la nova llei estatal d’habitatge amb el Sindicat de Llogateres

El dissabte 16 de març a les 11h organitzem una xerrada al poble amb el Sindicat de Llogateres sobre la nova Llei estatal d’Habitatge que entrarà en vigor aquest 13 de març.

La xerrada tindrà lloc a Plaça Orfila ( Sant Andreu). Volem que la plaça sigui un espai de trobada i aprenentatge per a que les veïnes estiguem informades sobre les implicacions d’aquesta nova llei, resoldre dubtes i tenir estratègies per defensar-nos contra les pràctiques il•legals per part dels propietaris, agències immobiliàries..

Igualment, reivindiquem la necessitat com a veïnes de participar al sindicat i organitzar-nos. Perquè el nostre dia a dia ens demostra que estem lluitant totes contra el mateix i que juntes i amb l’experiència acumulada d’anys de lluita, tant a Sant Andreu com a molts altres barris i pobles, som molt més fortes del que molts cops pensem. I que des del suport mutu i l’acció directa estem construint un món una mica més habitable.

No deixarem de reivindicar els nostres drets de manera col•lectiva lluitant plegades per a que totes les veïnes tinguin un sostre on viure i contra la gentrificació que ens expulsa de Sant Andreu.

No deixarem de dir ben alt que l’habitatge és un dret i no una mercaderia per a enriquir als rendistes. Que estem fartes de la violència d’aquest sistema que ens té cada cop més explotades i més empobrides mentre els rendistes són cada cop més rics. I que ens cuiden les veïnes i no la policia que ens desnona.

Aprofitem la xerrada per celebrar el 6è aniversari del sindicat. Volem celebrar aquests 6 ANYS ORGANITZADES, 6 ANYS DE SUPORT MUTU, 6 ANYS DE LLUITA CONTRA ELS PROPIETARIS I ESPECULADORS, 6 ANYS D’AUTODEFENSA VEÏNAL CONTRA LA RESIGNACIÓ
Perquè de Sant Andreu #NoMarxem #CapVeïnaForadelPoble

Deixa un comentari

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑