Carrer Artà en lluita!

ABRIL 2019

Les famílies que habiten el c/ Artà, al barri de Porta, estan sent víctimes d’una operació immobiliària que pretén fer-les fora de casa. Des del Sindicat d’Habitatge de Sant Andreu hem fet pública l’ocupació de quatre habitatges en un dels tres blocs en conflicte.

Els pisos ocupats pertanyen a l’empresa MGB Arta Buildings SL, que va comprar tres blocs colindants i estan duent a terme un procés especulatiu i d’expulsió del veïnat. Es neguen a renovar el contracte a les veïnes que viuen de lloguer i ja han aconseguit expulsar-ne moltes. Una vegada més, veiem una operació amb l’únic objectiu d’augmentar els ingresos d’uns pocs rere el nom d’un entramat empresarial seguint el típic guió: compra – expulsió – reforma – oferta de lloguers abusius – canvi de veïnat amb major poder adquisitiu – gentrificació.

L’objectiu del Sindicat, amb aquesta acció, és triple: 1) exercir l’autotutela del dret a l’habitatge digne per part de diverses unitats familiars, 2) fer front comú amb les veïnes que encara resisteixen per evitar que les facin fora de casa, i 3) denunciar públicament l’empresa MBG Arta Buildings SL i les seves pràctiques gentrificadores.

#NoMarxem #SiempreAbriendoPuertas #DoItRight

D40eE14XkAAQ9Fa

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑