Comunicat del Sindicat d’Habitatge de Sant Andreu sobre la publicitat de VOX al programa de la Festa Major

El Sindicat d’Habitatge acostumem a participar de la Festa Major de Sant Andreu organitzant alguna activitat. Enguany n’organitzem dues i participem en una altra de la Festa Major Reivindicativa. Mai hem tingut intenció de sortir al programa oficial de la Festa Major. No obstant, enguany estem indignades perquè l’extrema dreta,racista, feixista, masclista, homòfoba i lgbtifòbica ha entrat al programa de la Festa Major, convertint-lo en un espai més on escampar el seu discurs d’odi. Odi que inclou tot allò que és i es fa en català.

No compartim que a una programació de la Festa Major hi surti propaganda de partits polítics, doncs aquests ja tenen els seus espais per fer electoralisme: programes electorals, la tele, la ràdio, la premsa, els anuncis a les tanques publicitàries… No compartim que a una programació de la Festa Major hi surti propaganda d‘inmobiliàries, gestories, asseguradores i altres empreses que es lucren amb les nostres cases i ens fan fora de Sant Andreu.

Estem escandalitzades amb el comunicat que ha fet la Comissió de Festes, on parla dels drets dels partits polítics i de neutralitat envers un partit nazi, es desresponsabilitza dels seus actes i es creu amb el dret de dir què es pot i què no es pot discutir als espais de la Festa Major. Esperem que la Comissió de Festes sàpiga rectificar, i que a partir d’ara faci ella mateixa la revista amb la programació de la Festa Major (actualment externalitzada en l’Eix Comercial de Sant Andreu), sense incloure a les seves pàgines partits polítics, empreses de cap tipus ni organitzacions que fomenten l’odi.

Sant Andreu de Palomar, 27-11-23.

Deixa un comentari

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑