Fem Efectiva la Llei de Lloguers

El passat 9 de setembre el Parlament de Catalunya va aprovar, amb 71 vots a favor i 63 en contra, la Proposició de Llei presentada pel Sindicat de Llogateres de Barcelona, de mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d’arrendament d’habitatge. Es tracta d’una victòria històrica del moviment per l’habitatge.

Aquesta aprovació ha arribat després de més d’un any d’elaboració i negociació. I ha estat gràcies al suport social de milers de persones, entitats i col·lectius que han fet seva aquesta llei. El Sindicat de Llogateres , per la seva part va publicar una Guia de Regulació d’aquesta llei per tal de que totes les llogateres ens hi poguem beneficiar.

El Sindicat d’habitatge de Sant Andreu juntament amb el Sindicat de Llogateres de Barcelona us convidem aquest Diumenge 25 d’octubre a les 12:00h a la Pl. Orfila, a una assemblea formativa oberta on s’explicarán les claus d’aquesta llei i de com fer-la efectiva davant dels abusos que patim les llogateres per part d’administracións de finques i grans propietaris.

#HemRegulatElsLloguers

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: